top of page

WELKOM BIJ MEDISCH PEDICURE PRAKTIJK

YOUR FEET AND FACE HUISSEN


EVEN VOORSTELLEN

WIE BEN IK

Mijn naam is Brigitte Boellaard van Tuyl. Eigenaar van Medisch pedicure praktijk Your feet & face Huissen.

Op 3 januari 2008 ben ik mijn eigen pedicure praktijk aan huis gestart in Huissen. 

Door de jaren heen heb ik diverse opleidingen en scholingen gevolgd, waaronder: reumatische pedicure & diabetische pedicure, schoonheidsspecialiste, 

stoel massage, MBO 4 medisch pedicure, medical taping, strak lakken met gellak.  Als medisch pedicure moeten wij jaarlijks scholingen volgen om "bij" te blijven. Dit geeft u de zekerheid dat ik mezelf blijf ontwikkelen om voeten en nagels optimaal te behandelen.

U kunt bij Your feet and face  Huissen voor verschillende behandelingen terecht.MIJN DIENSTEN
Als medisch pedicure houd ik me, net als de pedicure, bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen. Daarnaast voeren wij als medisch pedicure ook specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van de risicovoet, waarbij ten gevolge van een ziekte (o.a. diabetes, reuma, spasticiteit, kanker) of andere oorzaken (o.a. ouderdom, verwaarlozing) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties.  

Als schoonheidsspecialiste voer ik complete gezichtsbehandelingen uit zoals: collageen draad lift, verven van wimpers en wenkbrauwen, harsen van het gelaat, reiniging van het gelaat, verwijderden van mee-eters en ontspannende massages. Ik verkoop oa Oil'n More, Pododip, Bandajanas, Pure Jo, wandelwol.

PROVOET & KRP

Alle (medisch) pedicures voldoen aan de strenge eisen en zijn vermeld in het Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP). Voor zorgverzekeraars biedt registratie in het KRP garantie voor de kwaliteit van de geregistreerde pedicures. Om te kunnen blijven voldoen aan de eisen en voorwaarden worden wij continu bijgeschoold. Uw voeten zijn bij mij in goede handen. Naast deze registratie bij het KRP zijn wij pedicures ook getoetst en lid van ProVoet, branche organisatie voor pedicures. Voor diabetische patiënten is het mogelijk om de behandeling vergoedt te krijgen door de zorgverzekeraar. U zult dan een eerste consult krijgen bij Flipse podotherapeut Arnhem. Informeer hiernaar bij uw praktijk ondersteuner of diabetes verpleegkundige. 

bgImage

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over mijn behandelingen of producten?

Bel of stuur een e-mail, dan help ik je graag verder.

Like ook mijn social media pagina's, daar zijn altijd nieuwtjes en acties te vinden.bottom of page