top of page

BEHANDELINGEN 

Hieronder vin​dt u een aantal van de behandelingen verder toegelicht. 

Voor meer behandelingen en prijzen kijkt u op de prijslijst.

GELLAK OP JE TEENNAGELS

Gellak op de nagels is niet meer weg te denken uit de pedicure salon. Het is een enorme toevoeging in de salon.

De gellak wordt aangebracht en onder een led lamp uitgehard, waardoor er geen beschadigingen kunnen ontstaan. De gel blijft tot zo'n 6 weken mooi en glanzend op de nagels. Zelfs tijdens het zwemmen en zonnen.  Er zijn ongeveer 100 kleuren om uit te kiezen, dus voor ieder wat wils.  Voordeel van de gellak is dat alle oneffenheden in de nagel bedekt worden.

De gellak kan alleen samen met een pedicure behandeling geboekt worden. 

Ik werk met de merken: Pink gellak, Victoria Vynn.

super-mooie-teennagel-in-huissen

SCHOONHEIDS BEHAN​DELING

Een complete gezichtsbehandeling bestaat uit:

Oppervlakte reiniging met milk & lotion. Diepte reiniging met een lysing en de vapazone. Verwijderen van onzuiverheden, zoals comedonen en milia. Shapen van de wenkbrauwen dmv harsen of epileren, harsen van de bovenlip en kin. Verven van de wenkbrauwen. Hydrovital gezichtsmasker voor een betere doorbloeding, met komkommer oog pads, voor een rustgevend effect. 

Massage van gezicht, nek en schouders. Dag crème en een oogcontour balm. Ik werk met de producten van Webecos. Die u uiteraard kunt bestellen voor thuisgebruik.

**Terwijl het masker intrekt kunt u genieten van een handpakking of een heerlijke voet massage.**

Uiteraard kunt u ook kiezen voor alleen het epileren of harsen van de wenkbrauwen of een hars behandeling voor het hele gezicht.

NEW NEW NEW NEW NEW:

Binnenkort geven wij ook DS-V Line behandelingen. Dit is een collageen draad lift. Dé anti-veroudering trend voor 2023.Collageen draden
anti rimpel behandeling

HEERLIJKE PEDICURE OF VOETBEHANDELING:

Een pedicure of voetbehandeling bestaat uit:

Voeten desinfecteren. Nagels knippen en fraisen met een pedicure motor met nat techniek. Nagelomgeving behandelen en reinigen. Eventuele ingroeiende nagels behandelen en drukvrij leggen. Eelt en likdoorns verwijderen en afwerken met de pedicure motor. Voeten wederom desinfecteren. Voeten met een heerlijk warm en geurend compress omwikkelen, zodat de voeten weer warm worden. Met een verzorgende voeten crème, de voeten lichtjes masseren. 

De complete pedicure of voetbehandeling kan worden uitgebreid met een dadel pitten scrub, met een keratine pakking of gellak.

bottom of page